Kurser & Møder

Kurser og møder der huskes, og høstes udbytte af, afholdes i Maskinværkstedets maritime moderne og historiske rammer beliggende i Holbæk Gamle Havn midt i byen med udsigt over natur og store vidder i Holbæk Fjord, midt på Sjælland og kun få min. fra offentlig transport, mindre end en time fra København, Kalundborg og Sjællands Odde.

Huset giver unikke muligheder for ro, fordybelse og udbytte, for få og op til mange deltagere, her vil aldrig være mere end et kursushold ad gangen, med deraf forkælelse og nærvær. Huset rummer alt i AV-udstyr og fiber Wi-Fi, og et køkken med de bedste råvarer og ideer til en anderledes lækker forplejning og forkælelse, bemandet af søsterrestaurantens dygtige og kreative kokke.

Køkkenet er baseret på dets tilgang af de bedste lokale råvarer, til frokosten og middagen og selvfølgelig også i forbindelse med kogeskoler hvis man ønsker dette, i husets dertil indrettede køkken, som er en mindeværdig og udbytterig måde at slutte en kursusdag af på, både i køkkenet men også den efterfølgende middag, eller man kan naturligvis vælge at blive forkælet af husets kokke og tjenere.

Byens hoteller ligger indenfor få hundrede meter, det ene på den anden side af vejen, og omgivelserne giver utallige muligheder for adspredelse, til pauser som læren. Byens gavle er gennem de seneste år blevet dekoreret af kendte kunstnere, også kaldet Holbæk Art, og giver en fantastisk mulighed for byvandring med indhold, der er klatrepark, søbad, Hamam og Tyrkisk bad langs fjorden, og selve havnen lige udenfor døren byder på lang havnepromenade hvor man kan se langt og få luft, maritim træskibshavn med smukke gamle træskibe, mulighed for sejlads på fjorden med byens gamle stolte skibe, Emma og Hjalm, vandsport og meget andet. Færgelejet til den smukke ø, Orø er også kun et stenkast væk.

Maskinværkstedet er også ideelt til firmapræsentationer, kick offs og lign., og kan altid kombineres med søster og naborestauranten Restaurant SuRi.